TISDAG

Godkväll på er!
Inga inlägg har skrivits under denna dagen eftersom jag har 1. Gjort mycket på praktiken så ej hunnit 2. Ej haft något att skriva om då jag ej gjort något speciellt eller har någon fantasi för tillfället 3. För jag har fastnade för "livet på läktaren" så gått runt och lyssnat på den podden helaaaaa dagen.

Iallafall ska jag snart till City Gross eller något snart, för att köpa bönpasta och kanske förmodligen morgondagens mat. Är fett sötsugen idag, alltså verkligen, brukar aldrig vara det och om jag är det är jag bara sötsugen på Cola t.ex. Men kan liksom inte minnas då jag självmant valt att köpa typ choklad eller något på affären, men nu alltså, nu är jag riktigt chokladsugen så kanske blir ett chokladköp denna kväll, inte omöjligt.

Iallafall så har jag börjat lyssna på "Livet på läktaren" en podd utav Maja Nilsson och Sanna Dahlström som är tillsammans med Victor Nilsson Lindelöf och John Guidetti. Podden är så himla skön att lyssna på, och den handlar om sig själva och inte om deras pojkvänner (självklart pratar de om sina pojkvänner vid många tillfällen). Men den är så skön och när man hör på Sanna och Johns liv vill man skaffa sig ett barn, verkligen, så fina. Sååå rekommenderar verkligen.

Gillar

Kommentarer