STUDENTENS LYCKLIGA DAR

Heeeeej! .... efter en månad...
Men ni förstår, studenten och balen och alla aktiviteter och att man helt plötsligt ska gå från 0 till vuxen.
Har absolut inte hunnit med att uppdatera. Innan studentveckan var även jag, Pernilla och Ellen på Summerburst, kan fixa in lite bilder på det i annat inlägg. Men nu tänkte jag bara uppdatera lite om vad som hänt och vad som händer.
Vi hade studentveckan veckan efter Summerburst, den inleddes 4:e juni med femkamp. Sen på onsdagen var det skattjakt, på fredagen var det mexican night och måndagen därefter var det vinbrännboll. - Det är aktiviteterna som Sunnerbogymnasiet har, iallafall haft de senaste åren, något år har de väl varit att man paddlar i ån med (?), men ej detta året iallafall. Väldigt kul med dessa aktiviteter faktiskt, man blir såklart mer taggad.
Onsdagen efter vinbrännbollen hade vi studenten. Vädret på morgonen var verkligen jättefint men såklart passande till utspringet så regnade det... massvis...
Vi startade iallafall dagen med champagnefrukost hemma hos Ludvig, därefter gick vi till stora kyrkan klockan 09.00 för lite tal och sång. Vidare mot skolan där man sen spenderade väldigt mycket tid på att bara vänta men sen var det även lite sång, tal, stipendieutdelningar och maaaat. Vid 15.00 började utspringet och efteråt vandrade man ner mot staden i en parad och sen upp på flaken som var så jävlaaaaa kuuul. Det var något av de roligaste. Alltid hört det men aldrig fattat hur det kan va så kul, nu förstår jag😫😍...
När vi åkte flak så sken solen, så man kunde må lite bättre i själen och faktiskt torka efter utspringet. Sen var det mottagning och det var så mysigt och god mat.
Finaste finaste allihopa som firade mig och finaste presenterna, är så himla nöjd.
Sen var jag kvar hos mig ett tag med andra, sen drog vi till Harrys men tyckte faktiskt inte Harrys var superkul och det stängde dessutom 01...🙃🙄👍🏼
Men studenten var så kul, vill göra om varje dag!!!!
Sen eftersom att Ljungby är som Ljungby är så hade vi balen tre dagar efter studenten, jaow vi är nog den ända staden som har balen efter studenten, och jag tyckte det sög att ha det så egentligen, för man är inte i form efter studenten så att säga. Så på balen hade jag feber, ont i halsen och förkylning. Meeen trotsade det och gick ändå. Det var ändå en mysig tillställning. Vi var på Tylöhus, mysigaste. Min klänning köpte jag på Blondy&Blacky i Växjö, och sen kom det hem en frisör som heter Ida och gjorde min håruppsättning. Blev så nöjd<3<3!!!

Nu är allt över, vilket känns ganska sjukt, men jag är ändå lättad. Jag tycker inte om skolans krav och press som den sätter på ungdomar. Jag har mått väldigt väldigt dåligt över skolan och haft mitt livs stressigaste period de senaste halvåret så nu när allt är över kan jag återigen andas och börja tänka mer på mig själv än någonsin... För att tänka på sitt mående och sin hälsa samtidigt som man går i skolan finns inte, iallafall inte för mig.

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Vad härligt att det iallafall var kul, det är huvudsaken! 😃 Tråkigt med förkylningen bara :/
www.nouw.com/viktorhognas