PUSS PÅ HELG

Pussar egentligen på hela veckan, men rubriken lät bra. Det är ändå ganska tråkigt att det är helg, för nu är de lite mindre kvar utav sportlovet, men kanske bra att gå tillbaka till rutiner... Or nah. Just nu för tillfället befinner jag mig iallafall i Växjö, hos Oscar, utan Oscar. Han ska iväg och ha match hela helgen och även en tidig träning innan avresa så jag blev lämnad för ca 45 minuter sedan... Tråkigt, ensamt och kallt.
Kom iallafall hit vid halv 5 tiden igår ca, och då gick vi ner till espresso house och fikade. Elr ja, jag tog en Carmel latte och han tog en frapino fruit mango ingefära så fika och fika kanske det inte var, men mysigt iallafall. Seeeen köpte vi hem chips och dipp och möjste hemma.

Nuuu vet jag inte om jag ska somna om eller om jag möjligtvis ska ta en tidig buss till Ljungby. Finns inte så jättemycket att göra vid den här tiden, särskilt inte här då Oscars iPad dör snart och ingen laddare är tillgänglig. Men är typ jättepigg så kommer ej kunna somna om.... Återstår att se HEHE. Puss

Gillar

Kommentarer