NY BLOGG

Välkomna till min nya blogg!

Hej på er, och välkomna... Igen! Detta är då min nya blogg som ni kan komma fram till genom "nouw.com/aliciacarlsson" eller "aliciacarlsson.se" båda funkar lika bra. Som ni säkert då ser har jag ett eget domännamn. Känns ju skönt, och "eget"?? Hehe. När jag skriver detta inlägget är min blogg fortfarande privat då jag har lite mer att fixa och trixa med innan ni får läsa. Jag ska absolut försöka vara mera aktiv än min förra och göra denna så egen och så kul som möjligt.

Till alla er nya läsare, vem är jag?
Mitt namn är då, som ni säkert redan listat ut, Alicia. Jag är född år 1999 i en liten stad i Småland som heter Ljungby. Jag är inne på mitt andra år på Handels och Administrationsprogrammet. Jag är en tjej som brinner mycket för djurens rättigheter, och som ni säkert fattar då är jag vegetarian - Vilket jag berättar nu eftersom det är en stor del utav det jag kommer att skriva om på min blogg. Vegetariska recept, varför jag är vegetarian osv. På min fritid annars spenderar jag oftast upp min lön, hänger med mina vänner och latar mig framför serier.
På bloggen kommer ni får läsa om det som intresserar mig vilket är smink, kläder, djur, resor, min vardag (inte för att den intresserar mig eeee) och massvis annat smått och gott.

Gillar

Kommentarer