MIN HUDVÅRDSRUTIN

Vad jag använder till ansiktet varje dag:

Jag använder inte så mycket produkter till ansiktet längre eftersom jag känner att det är fett ovärt så använder i princip tre saker till ansiktet bara.
Sminkborttagning = Använder servetter att ta bort mitt smink, just nu använder jag ifrån Nivea, men de växlar väldigt mycket, alla olika märken fungerar lika bra. Jag började främst använda servetter när jag hade fransar för då orkade jag ej skölja av hela ansiktet, men har fortsatt med sminkborttagningservetter även nu när jag är utan fransar.
Ansiktskräm = Varje morgon och kväll måste jag smörja in ansiktet, alltså ett måste verkligen. Det gör så himla mycket och återfuktar så bra. Just nu använder jag en dagkräm ifrån Emma S, tar dock även denna dagkräm på kvällen, funkar superbra också. Mamma köper mycket ifrån Emma S så har lånat utav henne och tycker att Emma S produkter är jättefräscha och bra. Rekommenderar!!
Toner = Efter jag tagit av sminket och på morgonen när jag vaknat använder jag mig alltid utav toner för att ta bort resterna som sminkborttagningen ej tagit och sen fräschar upp ansiktet med efter att man sovit. Använder en toner ifrån Clearasil och den har jag använt sen flera år tillbaka och är en sann favorit.

Gillar

Kommentarer