MIN BÄSTIS

Hello lovies!
Det har väl varit hyfsad dålig uppdatering ett tag, men nu har jag träffat Oscar mycket och känner inte för att sätta mig och blogga när jag är med han. De senaste har vi träffats väldigt mycket och de har blivit väldigt dyrt för plånboken... Värt de dock!!
Vill verkligen skriva ett långt inlägg om hur mycket jag uppskattar honom men är så sämst på att uttrycka mig i texter (inte bättre på att utrycka mig i verkligheten heller för den delen), men åh vad jag är glad över att ha honom i mitt liv, och att vi trots alla världens omständigheter, fortfarande står vid varandras sida. Ni har väl säkert inte hängt med i svängarna här på bloggen, men det har verkligen hänt mycket dåliga saker för oss två, och de har inte alltid varit lätt för oss. Men ändå, vilket förhållande har inte brister. Allt kan ju inte alltid vara perfekt. Är glad för oss två, och är glad över att jag började följa honom på insta och la till honom på snap när jag hade världens crush på han (😂😂😂)!! Bästa vi❤️

Nu iallafall sitter jag med silverschampoo i håret, ska snart tvätta ur det. Igår sov Oscar hos mig. Han kom hit någon gång på eftermiddagen och då chillade vi ba och tog en nap. Sen käkade vi pizza, laaajvet. Sen pluggade vi!!!!!! Fatta duktiga. Och drack chailatte med. Sen sov vi. Bästa som finns att sova jämte han.
Nu måste jag svara på mina snaps, puss

Gillar

Kommentarer