LUST AT FIRST BITE

Godkväll mina kära!!💞💞

Ligger atm i min säng med världens värsta mensvärk. Det är inte mycket mer jag orkar. Jag har inte heller något sött hemma för att jag slutat äta sötsaker, så livet just nu!!:)

Tisdag idag och jag har inte gjort alls mycket. Minou, Agnes och min syster har vart på besök här, alla vid olika tidpunkter. Alltid trevligt med sällskap i läggan.
I fredags hängde jag med Conne, Ebba och Linnea. Vi var hemma hos Linnea och käkade tacos<3 Sen drack jag och Ebba lite och drog till Edden där Nellie och Minou var. Blev en trevlig kväll<3

I lördags gjorde jag inte så mycket på förmiddagen tror jag? Inte vad jag kan minnas men sen kom Emma och Conne till mig så drack vi vin och drog ut på stan. Har ju tydligen börjat ha efterfest i min lägenhet varje helg sen jag kom hem från Asien, bra jobbat gumman!!!! Så blev en sen natt/tidig morgon i lördags. Somnade runt 7 på morgonen.

Imorgon ska jag på arbetsintervju, mycket spännande. Hoppas jag får jobbet!! På torsdag har jag inga planer och på fredag åker jag, Agnes, Tim och Minou till Liseberg!!!!!! Är så taggad Hahah ska bli så himla kul!


Gillar

Kommentarer