LONG TIME NO SEE

Heeeej!!! Så längesen jag bloggade nu och det jobbigaste med att det var längesen man bloggade är för att det händer saker hela tiden och nu måste jag tänka för att komma på vad jag gjort de senaste. Meeen förra veckan, i fredags, var det festligheter i Skytte. Vi förade hos Clara massvis med tjejer och sen fick vi skjuts till Philip några stycken där Philip, Erik, Alex och Fransson var. Vi var där en stund sen gick vi till Skytte. Festen höll ej på så himla länge så vi drog massa folk till Simon. Det var väl en hyfsat bra kväll iallafall, roligt folk!
I veckan hade vi lika-olika-dagar. Där vi lyfte upp viktiga saker. Vi kollade bland annat på några föreläsningar, så himla bra var dem, allihopa faktiskt. Vi kollade på bio om John Hron, han som blev misshandlad till döds när han var 14 för att han stod upp mot mobbare. Verkligen ett viktigt tema som jag tycker alla skolor borde ha. Vi bör prata om sånna här viktiga ämnen mycket mycket oftare.
Solen har lyst mycket nu och det känns verkligen som vår ute. Har träffat Felle och Vera. Hmmm har inte hänt så mycket mer.
Det var även festligheter igår, inte sådär superkul. Skyttefesterna börjar bli tråkiga nu... :/

Gillar

Kommentarer