LONDON 2017/2018

Resan mot London började 05.30 typ, då körde vi och hämtade upp Mikaela i Ryssby och vidare mot Alvesta.
Därefter åkte vi tåget mot Köpenhamns flygplats där vi strosade lite sen gick flyget runt 12 tiden.
Vi landade på Heathrow där vi tog en Uber till Ebbas place i Balham.

Har inga bilder från första dagen i London, endast videos... Men när vi kom fram till Ebbas lägenhet så bytte vi om lite och sen gick vi till Burger King och käkade. Därefter var planerna lite festligheter. Så efter vi fixat oss så var vi påväg till Camden tillsammans med Ebbas flatmate Clyde. Vi var på The Monarch, en bar/klubb.

På morgonen dagen efter var vi lite bakis och bestämde oss att äta brunch på Brickwood som var helt amaaaazing. Beställde en Caprese toast, Hash Nuggets, apelsinjuice och kaffe.

Lite senare den dagen var vi även påväg till ett stort köpcentrum "Westfield" då Ebba och Mikkan skulle leta nyårskläder. Vi åt på ett ställe som heter Real Greek, supergott.

Sen var det nyårafton......!

Vi startade dagen med ett besök på Co-op för att köpa frukost och vin. Efter de så gick jag och Mikkan och försökte leta champagne glas som var slut överallt??? Vi lyckades hitta vinglas. När vi kom hem hade Sara och Ebba fixat goefrulle, så vi satt och åt och drack och fixade oss i flera timmar. MYSIGT.

Sen stack Sara iväg på sitt firande och vi beställde hem pizza ifrån Dominos, sen någon timme senare var vi redo att fira in nyåret på The Grand. Såååå himla kul kväll verkligen.
Hade världens bästa nyår <3<3

På tredje bilden längst upp har jag testat Mikkans lipplumper, Nice! Big lips

Dagen efter sov vi länge och åt senare när vi blivit pigga på Nandos. Asgott!!!!!!
Sen tror jag typ inte vi gjorde något mer den dagen(?)

Sista heldagen för mig så turistade vi. Vi besökte the house of parlament och big ben (som var under konstruktion). På avstånd såg vi London Eye.

Vi åkte vidare på ett National history museum om världen. Jättemysigt att strosa runt där.
När vi var färdiga med de så åt vi godaste maten på en italiensk restaurang. Tog en carbonara utan kött och sen delade vi alla på två efterrätter<3!

Sista dagen (igår) så sov vi ett tag och sen började jag packa. Ungefär vid 12 gick vi till Brickwood för sista brunchen:( Tog caprese toast igen med äpplejuice. Jag gick sedan lite tidigare för att ta tåget till Gatwick AirPort.

Vid 16.10 gick mitt flyg mot Köpenhamn sen tog jag tåget till Alvesta och där hämtade pappa upp mig. Åt såklart donken när jag kom hem;)!

Dessa dagar har varit helt fantastiska, tack vare Ebba och Mikkan. London är helt fantastiskt och dessa tjejer är helt fantastiska. Allt var bara fantastiskt.

Innan denna resan kände jag ej Mikkan men oj vad kul vi har haft och så himla kul att fått lära känna henne<3

Tack till allt som 2017 gav mig och tack till allt som 2017 slängde ut! Kram

Gillar

Kommentarer