LITTLE BY LITTLE

Hej!!!
Har kikat in här flera gånger och velat skriva lite, berätta vad jag gör och vad som sker i livet men har verkligen inte orkat. Jag är helt slut om dagarna!

Sen sist kan man väl säga att det har hänt så mycket men samtidigt ingenting, om man ska summera det så. Livet har pausat i hela världen och allt vad som sker med corona är så tufft och jobbigt och påverkar allt. Jag önskar att det bara var över nu, eller att man iallafall kunde spola tillbaka till förra året och kunna andas ut igen.

Jag kan ej sammanfatta allt jag gjort det senaste, inte för att det skulle vara superintressant ändå. Pga av corona har jag ett nytt jobb, så nu hittar ni mig istället på Ica Maxi. Jag är tacksam för att jag under dessa tider kunde få ett nytt jobb så snabbt. På Maxi jobbar jag iallafall på näthandeln, packar varor till personer som beställer online som verkligen ökat hur mycket som helst därav blir det långa och intensiva arbetsdagar för att hinna få ut allt. Men det är kul! Och jobbigt ;)

Förra helgen var iallafall ett gäng ute hos Hampus. Grillade och drack. Supertrevligt!!! Vi spelade spel nästan hela kvällen.

Sen annars har jag jobbat, myst på helgerna och festat lite. Blir inte så mycket sånt nu, men det är okej.

Tänker att jag bör kika in här lite oftare? Det är ändå mysigt att skriva av sig lite då och då. Uppdatera om mitt inte så intressanta liv!

Nu iallafall ska jag sova direkt. Uppstigning halv 5 som resten av veckodagarna.... Woop tagga.

Gillar

Kommentarer