LISTA - ABOUT ME

15 frågor om mig

1. Beroende av?

Just nu är jag väldigt beroende utav cola. Sug på cola i princip HELA tiden. Förra veckan så hällde jag över från en 1 liters cola som vi hade hemma, till en liten petflaska så jag kunde ta med mig cola till skolan......

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?

Svart, kan inte tänka mig att folk kan svara annat här? Majoriteten utav mina plagg är svarta hehe.

3. Vad får du oftast komplimanger för?

Ingenting :// Men om de är utseendemässigt så brukar jag just nu får komplimanger för mitt hår, och det tycker jag är superkul eftersom att jag kämpat med mitt slitna hår. Klippte av det för typ exakt ett år sedan eftersom att sommaren innan hade jag blekt sönder hela håret hemma och det ramlade av jättemycket. Så att klippa håret var det bästa valet jag gjort nyligen och då är det superkul med komplimanger för det.

4. Dina planer under 2017?

Saker som är inplanerat är ju framförallt Rhodos resan!!!! Vi är nio tjejer som åker dit i slutet av juli, i en vecka. Ska bli asNAJS. Sen fyller jag ju 18 innan sommaren så att skaffa körkort är väl ett måste antar jag. Sen hoppas jag på massa spontana och roliga saker under 2017. Detta ska verkligen bli mitt år!

5. Brukar du skratta för dig själv?

Ja haha varje dag.

Till vänster: Mitt bloooonda sönderblekta hår. Mitten: Hittade ingen bra bild på hur mitt hår såg ut av all blekning som jag gjorde sommaren innan men ni kan se lite i topparna hur tunt det var. Sjukt fult äckligt var det! Till höger: Nyklippt Alle.

6. Vad är det konstigaste du ätit?

Tänkte skriva en såndär liten sneaky "Kött..." Men ni alla förstår nog att de är konstigt att äta döda djur förhoppningsvis ;) Men har nog inte ätit något jättekonstigt? Vågar inte smaka konstiga saker för är en ganska kräsen person. Så tyvärr kan jag inte komma med något roligt svar här.

7. Hur imponerar man på dig?

Enkelt egentligen - Var dig själv. Tycker det är sååååå himla tråkigt med folk som inte är sig själva utan måste leka eller spela något som dem inte är, just för att imponera. Det är så ytligt. Man märker och om man inte gör det direkt så kommer man förr eller senare märka. Och ärliga personer. Wow! Imponeras över folk som är ärliga eftersom dessa dagar så är det ganska lätt att ljuga vilket är himla tråkigt. Var dig själv, öppna upp dig och var ärlig så gör man nog ganska bra intryck på mig.

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet?

Det är svårt eftersom jag inte upplevt alla städer som jag vill besöka än. Dock har jag besökt London, och det är en stad som jag faller för väldigt mycket, men sen skulle jag kanske inte vilja bo där för resten utav mitt liv kanske. Svår fråga.

Från när vi var i London<3

9. Hur ser din morgonrutin ut?

Jag är den där jobbiga personen som ställer tuseeeen alarm på morgonen. 05.00, 05.30, 06.00, 06.30, 07.00. Och jag gör det ENDAST för att jag ska på morgonen kunna vakna 05.30 t.ex. och tänka att jag kan fortsätta sova? Så att jag får känslan av att jag har lite sovmorgon. Jag stiger även trots alla alarm upp klockan 7 varje vardag. Så det är inte för att jag ska stiga upp tidigt utan bara så jag ska få kunna sova ut lite mer (vilket man inte gör ändå).

10. Vad längtar du efter?

Min 18 årsdag och till mitt körkort. Längtar även tills jag bestämt mig vad jag ska göra efter studenten. Har länge varit inne på, som majoriteten av ungdomar, att jobba sen resa. Men mina planer har faktiskt börjat ändras... Jag är ganska sugen på att läsa högskola efter studenten. Kanske möjligtvis läsa in lite ekonomi på högskolan eftersom att de är superbra att ha kunskap om ekonomi både arbetsmässigt och privat. Sen har jag ju liksom fortfarande studietänket i mig direkt efter studenten och då kanske det blir lättare än att vänta i flera år och sen börja plugga, för då kanske man tappat. Men kan vara helt tvärtom också. Efter studenten kanske jag är skoltrött (är redan det nu liksom) och om jag då väntar några år så kanske jag hittar världens motivation till det. HMM... Jättesvårt!

11. Serier du följer just nu?

Gossip girl och The Vampire Diaries. Olika hela tiden typ.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?

Efter tolv iallafall.. Tyvärr..

13. 5 saker du vill göra i framtiden?

Hitta ett jobb eller en utbildning som jag trivs med jättemycket. Hitta mannen i mitt liv och mannen till mina framtida barn. Skaffa en supernajs lägenhet och inreda exakt hur jag vill. Tjänaaaa lots of money. Upptäcka massa fina platser i världen och hitta ett smultronställe.

14. Vad finns alltid i din handväska?

Bara skolböcker, pennor, dator, laddare av alla slag, pengar, parfym oftast... Allt typ.

15. 3 utländska bloggar du följer?

Jättetråkigt svar men följer ingen utländsk blogg.. </3

  • LISTA

Gillar

Kommentarer

watilda
watilda,
Vilket kul inlägg!! 😊
nouw.com/watilda