LATE POST

Klockan är väldigt mycket och jag ligger och kollar film. Idag (igår) åt vi pizza till kvällsmat, mycket gott och behövligt när man är sjuk. Det är väldigt segt att ligga inne flera dagar i sträck även fast det är vad folk längtar efter just nu. Eller ja, jag är ju sjuk så jag ser väl inte detta så behagligt hehe, lustigt ;-).

Det är endast 13 dagar kvar till Thailand och de pirrar i hela kroppen när jag tänker på det. Thailand är favoritlandet av de länder jag besökt. Uppskattar värmen så mycket. Tänk att få njuta och slippa tänka på jobbiga saker i två veckor? Känns som det var så längesen sist. Kan typ inte minnas sist jag bara njöt av livet typ. Låter ju hemskt att säga så, men man har inte tid att njuta när man går i skolan.
Såååå nu ska jag absolut ta vara på tiden där och äntligen koppla av. Ska boka massage hela tiden för det är jag värd <3!
Ifall det är någon därute som undrar så ska vi till Koh Lanta, och där ska vi vara i två veckor. 2013 var vi på olika ställen, men nu ha vi bestämt oss för att endast vara där. Koh Lanta är ju ändå bästa stället!
Puss

Gillar

Kommentarer