KOH LANTA

Hej!!!
Jag ligger just nu i min säng och klockan är snart 06 på morgonen. Vaknade vid 05 och kunde ej sova typ så ligger här och bloggar och så. Vi har äntligen anlänt till Thailand och detta är verkligen livet, alltså verkligen. Jag vill bosätta mig här, kommer tyvärr gråta så mycket dagen vi ska hem till Sverige igen, för det är ingen plats som är bra för själen.
Planet var ca 9-10h, jobbigt verkligen eftersom det var massa barn som skrek och grät. Så fick ingen sömn på planet iaf... Synd. Vi anlände till Krabi 11.00 ca, thailändsk tid och sen var de två timmars resa till Koh Lanta.
Gårdagen började med solning på stranden, sen gick vi över till Nina och Emil. Åt lite pizza och drack milkshake. Senare tog vi taxi till Saladan där mötte vi upp Clara. Vi strosade runt och åt nutellapannkakor. Jag och Clara satte oss och åt på ett ställe men de va så starkt så åt inte så mycket.
På kvällen tog vi tuk tuk hem, och pappa fyllde år igår så vi firade han lite vid strandrestaurangen, åt pizza och tog en drink.

Mys!!!
Puss

Gillar

Kommentarer