KOH CHANG

Hej på er!

Just nu befinner jag mig i Koh Tao och har verkligen inte haft tid för att blogga. Vi gör så mycket hela tiden och man orkar liksom inte ta sig tiden att skriva. Men ska berätta om Koh Chang.

Vi kom fram till Koh Chang den 20:e efter en bussresa på ca 6h kanske(?). I Koh Chang hade vi inget bokat så när vi kom fram var det dags att ge sig ut med ryggsäckarna på vandring efter ett fräscht och billigt hostel. Vi gick i ca 1h tills vi hittade KLKL Hostel. Bra hostel, sett finare men även sett sämre så detta var bra. Dessutom fanns det pool😍 Dock hade vi lite problem då vi råkade boka i februari (vi bokade på agoda när vi väl hittade hostlet då dom till och med rekommenderade det då de är billigare)så fick hålla på o diskutera fram o tillbaka o de ville lura oss på pengar. Allt löste sig och vi bodde på KLKL till den 23e, även då vi reste ifrån Koh Chang.

Koh Chang var en såååå mysig ö. Perfekt ö efter Bangkok. Det var lugnt och stranden var jättefin. Vi hyrde moppar en dag och körde till Lisca Beach - Där Bianca Ingrosso var för några veckorsen🤪 Väl där käkade vi frukost och bara tog det lugnt.

Efter Lisca Beach tog vi mopparna till White Sand Beach, som var en fin strand men inte så bred utan det var mycket restauranger där överallt som gjorde att stranden blev ganska smal. Men det gjorde ingenting, fortfarande hur fint som helst.
Till sist besökte vi ett vattenfall, inget jättestort men det var en mysig miljö omkring och vi var där under Golden hour så var så fint.


På vårt hostel lärde vi känna en svensk kille, Viktor och en kanadensare, Justin. Så en kväll gick vi ut med dem och festade, mycket kul (blev dock lite för full🤪🤪🤪).
Dagen efter spenderade vi dagen på stranden med dem. Väldigt roliga killar! Men den 23:e var det dags för avfärd mor Koh Tao och då sa vi hejdå till Viktor medans Justin planerade att hänga på.


Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Superfin blogg! 😊 Undrar en sak nbara haha! Hur håller dina scrunchie-hårsnoddar i ditt hår jämförtt med vanliga små snoddar? Har alltid fått för mig att dom glider ur och inte stannar kvar så bra i håret,men jag anske har fel? ^^