HEJ LÄGENHET

Tjena!!!

Ligger i sängen, hemma ifrån jobbet och ska snart ta tag i att hänga in tvätten men tänkte blogga lite först.

Jag nämnde ju att jag kanske skulle flytta till lägenhet men nu kan jag säga att jag faktiskt ska flytta. Jag flyttar in 1 november och då ska jag ta över Minous lägenhet då hon ska bli sambo med sin boyfriend💘💘💘. Ska bli väldigt skönt att ha mitt egna ställe. Det som är lite tråkigt är ju att jag åker till Asien i januari (kanske inte tråkigt hehe...) så hinner bara ha lägenheten 2 månader typ innan jag sticker men kommer ju tillbaka!!! Och då undrar ni kanske varför jag flyttar in i lägenheten två månader innan jag ska resa (nej ni undrar kanske ej), men jag hyr denna i andrahand och då kanske den hyrts ut till någon annan, men jag vill gärna ha Minous lägis, då den är perfekt placerad samt väldigt bra hyra, så därför hyr jag den nu så har jag ju den!!!

Hade i vilket fall flyttat hemifrån efter Asien men skönt att redan ha gjort det när jag kommer hem så har jag det avklarat. Såååå är taggad!!!

Längtar efter att åka till Ikea, lagerhaus osv och köpa inredning 😭😭❤️❤️


Igår hade jag lite spamys som jag ska ha någon timme innan jag lägger mig varje kväll. Tända ljus, bada, lägga ifrån sig mobilen och lyssna på lugnande musik.

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Så mysigt! Följ mig så följer jag dig 😊
nouw.com/malinhardstahl
eemmawallin
eemmawallin,
ååh mysigt!!!
nouw.com/eemmawallin