GE MIG SÖMN

Hej på er, mitt i natten....
Mina sömnproblem blir ju bara värre och värre för vanligtvis hade jag varit glad om jag somnade denna tiden och sov hela natten. Men tog sånna valerina natt innan, men somnade säkerligen av mig själv runt 22-23. Sov några timmar och vaknar nu och trodde på riktigt klockan var 7:/ Är piggare än någonsin nu... Tabletterna måste tagit motsatt effekt på mig:)!

Sååå har tagit ett glas oboy (Aa inte bra, socker och då blir man pigg men så gott) och vet inte riktigt hur jag ska lyckas somna nu. Kan väl berätta om dagarna som varit och dagarna som kommer.

I måndags var det ny vecka men pga att jag ej kunde sova den natten och var vaken tills 7 på morgonen så blev de klart att jag ej orkade ta mig dit. Igår däremot var jag i skolan. Inte så himla jättekul men alltid skönt att vara lite social. Slutade 14, och då skulle jag träffat Ebba men blev ändrade planer så duschade och chillade bara mest. På kvällen åt jag & pappa hemlagad pizza, mmmmh.

Denna veckan har jag inte så jättemycket planerat förutom på fredag!! Då ska jag, Ebba, Hanna & Minou ut till Tannåker för lite tacos<3💖👸🏼🌮⚡️
Ska bli supermysigt verkligen.

Nu däremot ska jag kolla lite we<3it innan jag sussar igen (eller försöker iaf)... puss!

Gillar

Kommentarer