FRUKOST I MÄNGDER

FRUKOST TIPS

På vardagar hatar jag frukost och äter aldrig frukost, men på helgerna så finns det absolut inget bättre än en riktigt god frukost och goda juicer, håller ni med???? När jag kollade igenom mitt bildarkiv på datorn så hittade jag enormt med matbilder, frukostbilder och annat kul, så tänkte dela med mig utav lite tips. Eller tips och tips - Visa vad jag brukar slå till med på helgerna kan man väl uttrycka sig istället.

Amerikanska pannkakor eller pannkakor överhuvudtaget, en klassiker. Vi (mamma) brukar faktiskt laga nutellapannkakor på helgerna, och det är så supergott. Så frukosttips om man vill lyxa till det är ju absolut amerikanska pannkakor eller vanliga pannkakor med valfria tillbehör, rekommenderas: SIRAP!!!

Yoghurt med müsli eller flingor. Det var faktiskt hur längesen som helst jag åt yoghurt känns det som? Vet att jag ett tag alltid åt det till frukost för Oscar alltid hade det hemma när han bodde i Ljungby. Detta är TIPS för er som har som jag svårt att äta på morgonen eller har väldigt stressigt och skippar frukosten pga det. Ta yoghurt och blanda i allt möjligt du har hemma, äpple, clementiner, müsli, flingor, kokos OSV. Listan kan göras lång..

GRÖT. Gröt är den frukost som jag börjat äta mer och mer, och faktiskt så är det havregryns gröt jag äter då. Innan kunde jag aldrig få i mig havegryns gröt, tyckte det var sååå äckligt, men har man rätt saker till är det ju faktiskt väldigt gott. Jag äter alltid havregrynsgröt tillsammans med mammas äppelsylt och mjölk och det är en så god kombo. Tipsar verkligen om det!!!!

PåMackan, bröd av något slag, rödlök och tomat. Det hörrni, det är grejer. PåMackan är ett veganskt pålägg som är ett substitut för "creme cheese", smakar identiskt och tycker absolut att är det identiska smaker kan man göra skillnad och köpa det veganska. I somras åt jag väldigt mycket utav det och blandade med rödlök och tomat. Det var så gott. ASSÅ VERKLIGEN. Rekommenderar er till att göra en sådan bagel, mumma.

Det såg ni komma va?? ;-) Smoothie måste jag ju absolut ta med i mina frukosttips. Man kan göra så många olika smoothies och hitta så många olika och så goda smaker. Jag brukar faktiskt köpa olika smoothiemixar om jag ska göra smoothie numera, det finns att köpa överallt tror jag och i smoothiemixarna har de blandat olika bär så det man ska tillsätta är enbart yoghurt eller mjölk eller vad då har i sin smoothie. Dooock är det ju roligare att göra sina egna smoothies med alla möjliga frukter och bär.

Smoothie mix.
  • TIPS

Gillar

Kommentarer

emmamoller
emmamoller,
malinsofiass
malinsofiass,
Åh allt såg verkligen för gott ut!!
nouw.com/malinsofiass