DET GÖR FORTFARANDE ONT

Hej på er!

Torsdag idag, en dag till helg. Nej så får man ju ej tänka egentligen, man ska ju leva varje dag som det vore den sista!!!! Fast det är lite svårt när man har praktik från 07.30-16.30 varje dag… För så hade jag nog inte velat spendera min sista dag på planeten.
I alla fall, torsdag och riktigt tråkigt väder, men ingen större skräll i detta avlånga land. Idag är jag väl liiiiite mer positiv än jag var igår men jag känner hur jag kommer ångra det jag skrev nu. För jag tror att allt som jag försökt hålla inne i sommar kommer komma tillbaka till mig inom loppet av någon vecka. Känner verkligen på mig att oktober inte kommer till att vara min månad. Jag sitter redan inne på weheartit och söker texter som handlar om mitt mående. Jag tror ni alla sitter lite som frågetecken och undrar vad i helv jag snackar om. Ursäkta min halva svordom<3. Men hela sommaren har jag varit starkt och hållit inne mina känslor om det som hände under sommarens start, ja att jag blev väldigt hjärtekrossad by a boy I loved a lot och i förrgår och igår så var jag ganska ledsen och sen på toppen av det hela drömde jag jobbiga drömmar om detta och resulterade till att jag fick tårar under praktiken när jag satt ensam på kontoret. Så ja, jag har varit lycklig och glad ett tag men nu är det väl dags för mig att känna på hur det är att bli dumpad av killen man älskade en gång på riktigt, fast lol jag har redan haft tillräckligt ont i hjärtat trots att jag varit glad, så även fast jag haft riktigt kul i sommar så var ej livet en dans på rosor.
Sååååå igårkväll kom Nina till mig runt 22-tiden, min egen terapeut/kurator/psykolog och så snackade vi om allt detta och då föll de ner några tårar och det blev väldigt sorgligt, jag är så känslig… Sen åkte vi till donken och köpte två cheese utan kött med en cheddardipp, jao godaste.

Men återigen, torsdag idag och trots att det är världens tråkigaste och deppande väder ute så är jag lite mer positiv eftersom jag ska fika med Fyhren och Nina och innan dess möte med studentkommittén, underbart.
Ha en bra torsdag<3

Gillar

Kommentarer