BETTER IN BLACK

Klockan är som vanligt alldeles för mycket när jag tar mig tid att blogga, men vad gör väl det!

Usch, denna veckan har sugit och varit jävligt tragisk.
I början av veckan var jag mycket sjuk, därefter var jag fortfarande sjuk, men mycket mycket ångest, så fick gå från jobbet i onsdags. Mina järnvärden är så himla dåliga, som de alltid har varit, vilket påverkar mitt psyke jättemycket. Jag blir trött, får ångest, mycket olika tankar, blir rastlös men orkar inte göra något, känner väldigt mycket och blir jättejätte känslig. Vi har alltid trott att det beror på att jag är vegetarian men nu säger doktorn att såhär lite järn jag har i kroppen ej kan ha att göra med att jag är vegetarian. Visst, jag får i mig för lite järn pga att jag inte äter kött, men såhär lite järn i kroppen är inte normalt. Så ska till doktorn på måndag och ta lite prover, sen ska dem injicera järn (?) i min kropp (just nu tar jag tabletter, men behöver högre dos) sen möjligtvis en blodtransfusion. Sen ska de också kolla upp såklart varför min kropp inte tar upp järnet i kroppen. Såååå jag har varit jättedeppig och bara legat i sängen och kollat serier.

Ikväll var iallafall Ebba här så det var skönt. Vi spelade sims och chillade.💘 Nu är jag dock väldigt pigg, vilket kan bero på att jag faktiskt typ sovit 5 dagar :) Eller iallafall inte gjort något alls.


Liten life update på denna veckan ba! Jätteroligt liv ! I helgen har jag faktiskt inget planerat, kanske skulle träffa Ebba imorgon, men inte spikat och klart. Får väl äta ett broccoli träd så jag blir på bättre humör eller något🤩🤩🤩😜😜
PUSS

Gillar

Kommentarer