BAKAD POTATIS

Godkväll hörrni!
Onsdag idag och jag har igår och idag varit ganska dålig på att uppdatera bloggen pga livet kom emellan. Idag har jag varit väldigt nere för att jag tänkt så mycket och jag drömde jobbiga drömmar inatt så idag fick jag på praktiken sitta och skriva en lång text om hur jag känner för att ventilera mig lite. Det blev bättre och det var väldigt skönt att skriva av sig, vet dock inte om jag ska publicera det här på bloggen men kanske vore skönt att lägga ut lite texter om hur jag mår ibland eftersom en blogg ska vara personlig och ibland kommer livet emellan och ibland mår man ej bra. Jag skriver ju oftast inte om dåliga saker här på bloggen utan mer peppande - men det kanske behövs lite mer djup, vi får se.

Iallafall började praktiken som vanligt 07.30 och jag har fått en rutin att vakna 07.00? Alltså en halvtimme innan praktik, vilket är helt sinnes. Jag har lärt mig att på en halvtimme hitta kläder (för jag är personen som ej bestämmer dagen innan), sminka mig, borsta tänderna och äta frukost. Wow, duktigt! Jag har bestämt nu under praktikdagarna för att ej platta håret, borstar bara igenom det, och det är otroligt skönt för håret.
Sedan var det lunch vid 12.00 men jag stannade hemma på eftermiddagen eftersom min hosta är otroligt irriterande så när jag står där och scannar papper hostar jag var tredje minut typ och det är sjukt jobbigt så beslöt mig för att vila lite. Så jag har nu ikväll stått för maten - Bakad potatis med sallad och en röra gjord på soltorkade tomater, fetaost, creme freiche, philadelphia, rödlök, vitlök och curry. Supergott!

Puss och kram

Gillar

Kommentarer