ÅRSRESUMÉ JULI-SEPTEMBER

Juli. I juli var det varmt ute, mycket skööönt. Jag slingade håret för att gå mot ljusare hårfärg, vilket jag fortfarande håller på med. Det var lite festligheter. Jag, Matilda, Tova och Felicia åkte till Båstad och hade mycket kul. Vi firade Hanna som fyllde år!! Det bjöds på brunch hemma hos Jennie. Vi fick en ny kanin, lilla Fanny. Bara kort efter vi fått Fanny gick tyvärr vår andra kanin bort, Skutte, det var så hemskt.. Min älskling:( Var med Nina på Ullared. Shoppade på Emporia. Oscar flyttade till Växjö så spenderade lite tid där med honom. Alma och jag köpte massa gottis och mös på min altan.

Augusti. Det blev Augusti och skolan drog igång........ Sämsta. Det var festligheter som Alma fixade. Det bjöds på kräftskiva för MASSA tjejer hemma hos Hanna, som Hanna och Vilma fixat, så kul! Mamma och jag åkte till Halmstad för att käka Pinchos. Vi testade City gross vegetariska matkasse, mums. Typ första veckan i skolan mådde jag jättedåligt så blev några sjukhusbesök. Fick även en ny nin, Simba. Älskade. Var mycket i Växjö hos Oscar.

September. Det var en del fester i September faktiskt, mycket skoj. Jag, Noah och Erik åkte till Växjö och kollade lite hockey. Träffade Oscar väldigt ofta, både i Ljungby och i Växjö. Firade Nina lite försent... Elaka kompisar hon har:/ Åkte till Öland med mamma, pappa, mormor och morfar, supermyssss.

Gillar

Kommentarer