ÅRSRESUMÉ JANUARI-MARS

Januari. Tror egentligen inte det hände något jättespeciellt denna månaden men ska försöka se vad jag minns. Jag gick fortfarande på Ljungby Fria och på skolan anordnade vi en Rese och matmässa där Leif Mannerström gästade vilket var väldigt coolt. Starstrucked! ;) Fick även min iPhone 6 Plus <3 Älsklingen. Det var lite festligheter i Hembygdsparken. Jag och Oscar var på bio, minns inte vad den hette men den var väldigt rolig. Hade även dejt på Suriyothai. Annars var det väl väldigt kallt denna månaden och det var väl ej världens roligaste månad..?

Februari. I februari hände det nog lite mer iallafall. Det var festligheter, en hos Nordberg och en hos Agnes. Tjejerna var ute och käkade på thai. Jag bytte tillbaka till Sunnerbo. Det var alla hjärtans dag som jag och Oscar firade med thaimat och kladdkaka. Vi firade även 6 månader tillsammans. Tacokväll med Oscar och sen fick vi hem vår nya cab.

Mars. I mars klippte jag av håret vilket nog är det bästa valet jag gjort (lipade dock flera gånger efter att jag klippt av det) eftersom att det nu växer ut hur fint och tjockt som helst. Umgicks mycket med vårdarna, vilket jag fortfarande gör<3. Vi hade spakväll hemma hos Nina och gjorde en youtubetag, mysigt. Det var personalfest hemma hos Cklara. Oscar fyllde 18 så min familj och jag firade han på Charlies. Även mamma fyllde år så vi åt exotisk planka, gotti. Några tjejer var ute och åt på Harrys och sen var det lite fest hemma hos Matilda.

Gillar

Kommentarer