Årsresumé April-Juni

April. I aprilmånad märkte jag att det var betydligt mer fester än förra månaderna, det var bla någon spontanfest med Matilda, Tova och Minou sen gick vi till Almas lägenhet. Det var fest i Skytte där jag minns att jag och Oscar gick hem tidigt för båda var ledsna, när vi kom hem åt vi majs och smör (godaste). Det var även Valborg som var väldigt kul! Det var många mat och fikastunder på bla roddys, mcdonalds, max OSV. Jag och Oscar gjorde slut för första gången. Hängde med pappa till Göteborg en dag för han gjorde jobb åt Volvo Penta, så var i hamnen bland superfina båtar och solen lyste, så mysigt!!!!

Maj. I maj var det fest som inte slutade så bra för min del, spydde innan jag kom in på festen typ så ja hehe... Det var även första turen med nercabat. Vi grillade på khög och det var mycket matstunder utomhus för vädret var så fint. Första glassen på glasstorget skedde också i maj. Det var en personalfest hos Sara. Man kunde sola utomhus, najz. Jag och Nina tog en spontanare för att shoppa.

Juni. Bästa månaden för att det är min födelsedag;-) Blev firad av släkt, vänner, familj och på min födelsedag var de lite festligheter hos Matteboy. Det var skolavslutning och lite festligheter, men de sööög haha :// Fick mina fransar fixade, det var underbart, men ekonomin för de håller inte i nuläget men efter nyår kanske man börjar igen. Nina och jag lagade helt vegetariskt (för mig är de ju standard, men inte för Nina) en dag och myste på altanen. Det var midsommar och den spenderades i Halmstad med ett stort tjejgäng, det var superroligt.

Gillar

Kommentarer