ÅRSRESUMÉ 2017 - JUNI, JULI, AUGUSTI

Juni

Årsresumé av Juni 2016 HÄR

Juni. I juni fyllde jag äntligen 18!!! Och dagen till ära så drog jag och Agnes till Summerburst som var så himla roligt verkligen. Vi bodde på Gothia Towers. Under dagen satt vi på Lilla London och drack lite drinkar, sen förfestade i någon lägenhet nära hotellet. Mycket roligt dygn i Gbg!!! Sen veckan därpå var saker jobbiga för mig för tror det var då jag och Oscar avslutade allt. Men kommande helgen hade jag 18 årsfirande i min trädgård som var riktigt roligt och höll på länge, verkligen en av de bästa dagarna<3!!! I juni månad är det mycket partaaaaj som ni kan se. Clara fyllde 18, det var student, skolavslutning och midsommar. Mycket trevligheter så att säga.

Juli

Årsresumé av Juli & Augusti 2016 HÄR

Juli. I juli månad var de likt juni mycket partajande. Vi hängde på utebaren någon gång, tre torn och onsdagsklubbade lite på Harrys. Vi planerade en hel del inför Rhodos resan som vi gjorde i Augusti. I juli åkte jag mamma, pappa och Alma till Väla och gjorde lite shopping. Vi myste i Claras mosters hus några gånger också. Det var Båstad veckan och jag, Emma, Towa, Agnes, Hanna, Matilda åkte dit och festade lite.

Augusti

Augusti. I Augusti åkte ett helt gäng tjejer till Rhodos!!! Vi åkte redan i Juli men de var slutet av juli så får summera resan i augusti månaden istället. Men det var en väldigt rolig resa med alldeles för mycket alkohol, mycket donkenhäng (jag minou) och mkt skratt <3<3 Vi onsdagsklubbade lite och det var Ljungbydagarna. Vi åkte även och festade i Växjö en kväll. Jag tog ut min navelpiercing och färgade håret brunt, new year new me kanske.. Skolan började igen:))SISTA ÅRET WOHO!

Gillar

Kommentarer