ÅRSRESUMÉ 2017 - JANUARI, FEBRUARI, MARS

Januari

Januari. Jag minns januari som en väldigt väldigt oklar månad om man kan uttrycka sig så. I början av januari befann jag mig i Thailand (<3) där vi även fick en extra dag gratis pga planet vi skulle åka med behövdes lagas så därav blev det försenat. Innan vi lämnade Sverige i december så var jag ju väldigt ledsen så när vi var i Thailand försökte jag glömma så mycket och bara var glad vilket jag lyckades med i Thailand. Vi kom hem ungefär den 13:e kanske, och kom ihåg att det var väldigt jobbigt att komma hem igen efter hur allt var innan vi flög dit. Meeeen klippte iallafall håret vilket ändå var jättefint när jag kollar tillbaka?? Gick in på min första "långa" praktik - Fem veckor på Postnord. Var på roliga fester och besökte Växjö någon gång.

Februari

Februari. I februarimånad var det äntligen dags för fucking FIFTY SHADES DARKER!!! Som man längtat sen typ 2015(?)!! Elin & Hanna fixade en helt fantastisk tapaskväll med underbara tjejer, underbar mat och lekar. Såååå kul och riktigt gott. Hoppas på en sådan igen inom en snar framtid. Spenderade mycket tid i simhallen under februari faktiskt, det var väldigt mysigt. Min praktik slutade även denna månad och det var dags att gå tillbaka till skolan igen, men det var mycket skönt för praktik efter 5 veckor är väldigt tråkigt. Tror ändå februari var en bra månad för mig, jag hade mycket hopp i mitt och Oscars förhållande här faktiskt, så tillbringade någon/några helger i Växjö.

Mars

Mars. Mars var väl också en sjukt oklar månad. Vet inte riktigt vad jag ska säga om mars, för minns ej jättemycket men det hade iallafall blivit jättefint väder ute, alltså solen lyste ganska mycket här. Det var bästa internationella kvinnodagen!!!! Vi myste till det en hel del i Minous lägis (pratade mycket om rhodos). Det var lite fester här och där och man bara typ hängde med livet lite.

Förra årets årsresumé ifrån januari, februari, mars HÄÄÄÄR.

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Åh vad fin blogg du har!! Kika gärna min!! Jag har en julkalender med recept och DIY bl.a.. Ha en fin dag <33
nouw.com/isabellepettersson