ABOUT A WEEK AGO

Hej & ursäkta!!!!! Bloggningen har varit KASS. Har alltså ej uppdaterat på en vecka. Sorry!!! Har faktiskt ej glömt bort bloggen, så det är inte min ursäkt. Har däremot varit sjuk, till och från. Förra veckan spydde jag? Från ingenstans? Vet ej om det var magsjuka eller så, måste ju vart, men spydde liksom 5 ggr under en natt sen var det över. Mådde dock jättedåligt dagarna efter pga att jag spydde ut all näring jag ätit, så det var kämpigt. Sen blev det bra några dagar och nu ligger jag här helt svag i sängen men feber och världens hosta. Jag.pallar.ej!!!! Mycket klagande nu, men alltså detta är sista praktikveckan? Och jag har jobb? Jag kan ej vara sjuk jämt och ständigt, det går ej. Så ska frossa frukt, käka protein (inte kött hihi) för det behöver jag & dricka mängder med vatten, sen får vi hoppas att jag snart tillfrisknar.
Annars har jag sett Fifty Shades Darker och den var så bra!!!! Alltså tusen gånger bättre än första, denna hade lite mer story så den var suverän. 12/10 avokados. Rekommenderar starkt.

Nu ska jag nana, göra ett försök iallafall. Blir ju sådär sömn när man har feber, antingen svettas man eller fryser man. Just nu kokar jag i ansiktet men resten av kroppen har en någorlunda temperatur - kommer väl förmodligen inte hålla sådär jättelänge antar jag :(((

Puss på er, ska försöka blogga så gott jag kan

Gillar

Kommentarer