6 YEARS

Hej hörni!
Jag är just nu påväg hem från Växjö, så sitter atm i bussen. Tycker det är väldigt mysigt att åka buss faktiskt? Folk tycker de är jättetråkigt att åka buss, eller de finns väldigt många som tycker det, men jag tycker verkligen de är skönt. Särskilt denna som har släckt lamporna. Oerhört skönt för ögonen när man är vaken så tidigt.
Jag hade kunnat ta en senare buss faktiskt, men hade inte med mig så mycket packning igår så hade inga nya kläder, inget smink, inga Skolsaker osv. Aja, har sovmorgon så kan sova när jag kommer hem. Hade dock varit mysigare att sova ut lite längre med Oscar.
IALLAFALL, var jag i Växjö igår. Jag och Millan skulle på julmarknaden men de var ju ISKALLT ute, alltså verkligen. De blåste och hade sig. Så vi tog chai inne på espresso house. Mycket gott och behövligt att snacka med Millan. Inte ofta man träffar henne <3<3! Millan åkte hem vid 20.20 så då mötte jag Oscar som skulle äta donken, så där satt vi. Sen köpte jag med MIT chili cheese och pommes hem. Godaste!

Hos Oscar kollade vi 6 years, men den var fan inte bra? Asså okej i mitten av filmen, hade kunnat bli jättebra, men slutet asså wtf, asdålig! Vet ej vad Oscar tyckte men antar att han tyckte samma.

Nu ska jag sova, puss

Kolla fint<333

Gillar

Kommentarer